Gisterochtend hebben we kinderwerk gedaan, er kwamen veel meer kinderen dan maandag en sommigen van hen hadden zelfs hun masker die we maandag gemaakt hadden nog op, superleuk om te zien! We hebben het verhaal van de vijf broden en twee vissen uitgebeeld bij gebrek aan tolk, Magduska gaf toelichting. Daarna gingen we weer samen knutselen, we maakten hengels met vissen. s’Middags zijn we naar Nagybereg geweest om daar een ander project van Gipsy Mission te zien. Varenc gaf uitleg over het project en was gids in het zigeunerdorp daar, de omstandigheden zijn daar nog slechter dan hier in Mezovary.

Vandaag kwamen er nog meer kinderen voor kinderwerk, Magduska vertelde een verhaal met poppen over David en Goliath. Daarna was het tijd voor de Jongens-Meisjes ochtend, met de jongens gingen we voetballen, touwtje springen en met de frisbee gooien. Met de meisjes werd er nagels gelakt en die zagen er daarna prachtig uit. Heel erg bedankt voor de spullen die jullie in de dropbox hebben gestopt, ze kwamen erg van pas, vooral de loombandjes want die zijn hier ook heel populair!

Vanmiddag konden we ontspannen, we zijn samen met Magduska, papa Beer en Piet en zijn dochter naar Beregsaz (Berenhove) geweest. Daar hebben we een strandje gehuurd waar we konden barbequen en konden zwemmen in een prachtig meer. Het was zo helder dat je onder water ver kon kijken, maar de bodem ging niet lukken want het meer is heel diep. We hebben daar deze tijd goed kunnen afsluiten met de mensen hier. Vanavond gaan we op tijd slapen want morgen om half zeven zitten we weer in de auto richting Wienerschnitzels (Regensburg).