Beste gemeenteleden,

Nog maar drie weken en dan zijn we al in Roemenië! Wij hebben enorm veel zin in om samen op reis te gaan en te kunnen helpen waar nodig is. Even een korte update!

Veiling

De afgelopen weken konden jullie producten en diensten naar onze veiling brengen en kon daarop geboden worden. Van een massage tot een monchoutaart en van een ritje in een mini cabrio tot een advocaatpakket.

Zaterdag 17 juni was het dan zover: de veiling! Uiteindelijk hebben we ruim 2100 euro opgehaald! Dat betekent dat we in totaal al op 6000 euro zitten. Bedankt!

Verder hebben we afgelopen zondag 25 juni een bijeenkomst gehad samen met de ouders en hebben we elkaar daarna beter leren kennen door spel en verdieping.

Data om te noteren

2 juli – De Roemenië dropbox staat weer op de tafel in de hal. We zijn specifiek op zoek naar scharen, papier, lijm, ballen en knutselspullen. Mocht je verder nog iets willen geven, leg het in de dropbox!
8 juli – In tegenstelling tot wat in de vorige INFO stond is het autowassen zaterdagochtend 8 juli aan de voorkant van De Breehoek van 10.00-13.00 uur.

16 juli – Zegening in de ochtenddienst voordat we weggaan. 21 juli tot 2 augustus – Op reis!

Wij zijn er klaar voor. Wil je ons volgen in Roemenië? Kijk dan op www.missionroemenie.nl. Bedankt voor al je gebed en support!

Groetjes,
De Roemenië-groep